EXECUTIVE SEARCH

Sperre Rekruttering har utført executive search for virksomheter siden 2009. Ved å bruke tid på å bli kjent med oppdragsgiver og deres behov, kan vi utføre en executive search der resultatet er relevante kandidater med potensiale til å utgjøre en forskjell.

Alle våre prosesser er sertifiserte og brukes av store globale konserner og mindre spesialiserte virksomheter der spisskompetanse er avgjørende under executive search. Når vi arbeider fokuserer vi også på lokal forankring via kandidatens interesser og personlighet. På denne måten opplever vi at sannsynligheten for en langvarig ansettelse blir større, noe som er høyt prioritert av oppdragsgiveren.

Det er i tillegg viktig for oss å understreke at alle prosesser under en executive search er transparente og at du som oppdragsgiver hele tiden sitter på beslutningen. Dersom din virksomhet er interessert i et executive search, kommer vi gjerne og holder en presentasjon der vi forklarer våre metoder og viser hvordan vi kan finne de helt rette kandidatene til deres virksomhet.

Gjennom våre analyser og prosesser, samt et globalt nettverk, har vi mulighet til å etablere et totalt overblikk over markedet der vi kan nå direkte ut til kandidatene. Ved å være nærværende gjennom hele prosessen sørger vi for at deres virksomhet tiltrekker seg den beste kompetansen på arbeidsmarkedet.

Har du spørsmål i forbindelse med executive search eller vil du høre mer om hvordan vi arbeider, er det bare å ta kontakt på telefon eller e-post.