Vi ønsker at du skal være med å skape og du VIL få variasjon. Vi tar av nå. Vil du være med?

Inline-Test AS utvikler og leverer teknologi for testing av ventiler i Olje & Gass-næringen, med mål om å kutte vedlikeholdskostnader til kundene og redusere HMS-eksponering for personell i felt.
Selskapet har hovedkontor i Molde med verksted i Skien. Selskapet har også nylig etablert et datterselskap i Houston, USA.
Etter flere år med utvikling og testing er selskapet nå i kommersiell fase med stor interesse fra kunder både i Norge og internasjonalt.


Hvem er du?

Front-end Developer med erfaring fra flere bransjer og prosjekter.
Gjennom årene har du samlet erfaring og innsikt i hvordan du mener at man kan utvikle smartere. Du har en pragmatisk holdning og liker å jobbe agilt.
Du har nå muligheten til å være med på utviklingen av et nytt industriprodukt. Løsningen er på randen til å bryte gjennom internasjonalt, med flere av verdens største selskaper som kunder.

Programmeringsspråk du må kunne:

-         JavaScript

-         HTML + CSS

-         Erfaring med forskjellige framework som React, Angular, Vue

-         Python

Din rolle i Inline-Test

Som Front-end Developer hos oss, er du sentral i front-end teamet. Du vil om ønskelig kunne være med å utforme teamet i forhold til fremtidig ansettelser, teamets arbeidsmetoder og hvilke verktøy du ønsker teamet skal bruke.
Det forventes at du holder deg oppdatert på det siste innen teknologi og deler kunnskap med teamet og organisasjonen. I tillegg har du gode muligheter til å oppdatere deg kompetansemessig.
Du vil være involvert i å forme og utvikle applikasjonen som vil være hjertet i selskapet og som vil bli brukt daglig av både Inline-Test personalet og våre kunder. Det er store muligheter for personlig utvikling og å være en del av hele "stacken"

Hvorfor Inline-Test?

Teknologien

Vår unike teknologi er sikret med patenter. Vi jobber med digitalisering av et bestemt område i olje- og gass / prosessindustrien: Testing av sikkerhetsventiler. Vi tilbyr en komplett løsning som inkluderer en mobil testenhet som samler inn data og utfører testing i felt, API mot vår skybaserte database, API mot kundens ERP-system, smarte løsninger for planlegging og evaluering av tester i både HMI og web applikasjon.
Inline-Test er enerådende på sitt område i markedet. Et marked som stort sett mangler et enhetlig, brukervennlig system for planlegging, gjennomføring og evaluering av ventiltesting.
Som det første selskapet i dette markedet, har vi derfor en unik mulighet til å bygge og sette en internasjonal industristandard for brukeropplevelse, arbeidsflyt og skape en enhetlig opplevelse fra testing i felt til grundig dataanalyse og maskinlæring. Inline-Test gjør sitt ytterste for å holde tritt med den seneste utviklingen på alle områder som kan gjøre produktet vårt bedre og mer attraktivt.

Kulturen

Selskapet er gjennomsyret av en bevissthet av å snu hver stein for å gjøre alt så smart og effektivt som mulig. Det enkle er ofte det beste (og vanskelige). Som utvikler og del av Inline-Test er det ikke bare flott å komme med forslag til bedre og gunstigere løsninger, det forventes.
Som kolleger støtter og utvikler vi hverandre gjennom tykt og tynt. Vi har ledere som ser deg og bryr seg om hvordan du har det både i og utenfor jobben.
Ikke minst skaper våre gründere mye spenning rundt oss som gir nye muligheter og utfordringer.

Om du har spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med vår samarbeidspartner innen headhunting, Sperre Rekruttering. Headhunter Eirik F. Sperre, mobil: 92607988, e-mail: eirik@sperrerekruttering.no 
Søknader med CV kan enkelt og raskt registreres HER.