Sperre Rekruttering AS har i mange år hjulpet bedrifter og toppkandidater til å finne hverandre. Les mer om hva enkelte sier om prosessen og resultatet.

"Jeg har hatt gleden av å jobbe med Frode i to rekrutteringsprosesser knyttet til stillinger i Handelsbanken i Ålesund. Jeg kan i den sammenheng varmt anbefale Frode og Sperre Rekruttering. Jeg kan i denne sammenheng også nevne at når jeg ble ansatt i banken satt jeg på andre siden av bordet i en rekrutteringsprosess ledet av Frode's kollega Eirik Sperre. Med den erfaringen for hånd kan jeg trygt si at Sperre Rekruttering ivaretar både oppdragsgiver og kandidat på en svært god måte. Frode har vært på fra første stund, informert godt, begge veier, har fulgt opp leads og forslag og gjort en omfattende search & select jobb for å fremskaffe topp kandidater. Så er han rent personlig en knakende trivelig kar, åpen og ærlig. Og som jeg har satt stor pris på; han tør å utfordre oss på hvem vi er og hva vi trenger. Så takk for samarbeidet Frode, og takk til Eirik fra tidligere, anbefaler varmt Frode, Eirik og Sperre Rekruttering."

Kristoffer Valderhaug Sundet, Deputy Branch Manager / Headh of corporate team at Handelsbanken Aalesund


"Etter flere forsøk uten hell med å skaffe gode utviklere, besluttet Createview å bruke Sperre Rekruttering og headhunter Frode til å bistå i rekrutteringsprosessen.
I et høyst krevende marked opplevde vi prosessen som svært profesjonell, de kom raskt i gang, kandidatene ble behandlet med respekt, og markedsføringsstrategien fungerte fint.
Rekrutteringsprosessen landet med et resultat vi ble svært fornøyde med og innen de tidsrammer som var satt.
Vi gir våre varmeste anbefalinger både til Frode og Sperre Rekruttering!"

Nicole Salbuvik, COO CreatView AS


"Styret i Molde kommunale Pensjonskasse engasjerte Sperre Rekruttering i febr. 21 ifm. ansettelse av ny daglig leder. Etter 2 måneder var ansettelsen av kompetent person på plass. Gjennom utlysning, oppsøkende aktiviteter og intervjuprosess fikk styret et meget godt inntrykk av profesjonaliteten gjennom hele prosessen. Vi kan virkelig anbefale selskapet overfor andre."

Roar Beck, Styreleder Molde kommunale Pensjonskasse


"Jeg ble kontaktet at Eirik ifm at Handelsbanken skulle ansette en ass bansjef/leder bedriftsmarked i Molde. Jeg var i utgangspunktet ikke på utkikk etter ny jobb. Jeg sa meg villig til å gå i dialog med Eirik og Handelsbanken etter flere gode samtaler med Eirik. Etter to intervjuer og et kredittcase ble jeg tilbudt jobben. Eiriks rolle i prosessen var å finne riktig kandidat, utføre personlighetstest, sjekke referanser og lede intervjuene. Som kandidat opplevde jeg Eirik som meget dyktig og profesjonell. Han var opptatt av å ikke bare ta vare på Handelsbanken, men også på meg som kandidat. Vil på bakgrunn av egnet opplevelser anbefale Eirik og Sperre Rekruttering i ansettelsesprosesser."

Lars Egil Aas, Assisterende Bankssjef Handelsbanken

 

"Invisible Connections AS hadde behov for å ansette 1-2 medarbeidere med distriktsansvar for salg av våre produkter i Norge. Eirik var vi kjent med hadde er godt renommè, og god oversikt over flere industribedrifter i Rauma. Eirik påtok seg oppdraget, og vi ble raskt imponert over hvor mange godt kvalifiserte kandidater han fikk inn søknader fra. Vi endte opp med å ansette to stykker, etter en meget profesjonell og vell gjennomført prosess.
Invisible Connections AS kommer garantert å benytte Sperre Rekruttering AS igjen, neste gang vi skal besette en stilling."

Arvid Loe, Markedssjef Norge Invisible Connections

 

"Vi samarbeidet med Sperre Rekruttering da vi skulle rekruttere ny administrerende direktør ved Helseinnovasjonssenteret i Kristiansund. Samarbeidet var svært godt. Vi følte vi ble lyttet til og våre behov ble fanget opp godt. Vi jobbet svært effektivt og kom raskt i mål."

Siv Iren Stormo Andersson, Kommunalsjef i Kristiansund kommune

 

"Vi är verkligen nöjda med arbetet du genomförde och jag hoppas verkligen att vi får tilfeälle att arbeta tilsammans igen!"

Jenny Persson, HR partner for Meson Group AB

 

"På vegne av Albatross Forpleining ønsker jeg å takke for god støtte, oppfølging og leveranser tilknyttet prosessen med vår Site Manager. "

Arnt Morten Skei, HR Direktør i Tomagruppen


"Lindbak AS, avd. Ørsta har nylig gjennomført en prosess for rekruttering av ny salgs- og interiørkonsulent i samarbeid med Sperre Rekruttering. Vi har opplevd en grundig og ryddig prosess fra start til mål, som endte i et godt beslutningsgrunnlag og ansettelse. Vi vil derfor gi Eirik Sperre våre beste anbefalinger overfor andre bedrifter."

Arild Bakke, Daglig leder i Lindbak AS avd. Ørsta


"Takker for nok en vellykket ansettelsesprosess! Ny og topp motivert områdeansvarlig er nå på plass hos Recticel AS etter en veldig god og ryddig prosess, fra oppstart til endelig signering. For Recticel har det vært veldig nyttig å ha med en erfaren aktør som Eirik til å lose oss igjennom dette og bistå i en svært viktig oppgave."

Håkon Stokke Sæther, Plant Manager i Recticel AS


"Vil på det varmeste anbefale Eirik og Sperre Rekruttering. Eirik fikk meg til å begynne med salg, og fikk meg til å forstå hva som kreves for å nå sine mål. En strålende motivator og hardtarbeidende type."

Kurt E. Myrvang, Sales Director hos CCOM


"Eirik came into our complex manufacturing organisation to lead our recruitment service delivery in Norway for our RPO. I found Eirik to be a colloborative individual that was able to build good working relationships with Norwegian managers at various levels. He would then use the conversations he had with these stakeholders to build a demand plan, work with the back office team to provide pro-active candidates before the managers had even had thier roles approved on our system. A true pro-active recruitment leader, I would have no hesitation in recommending him to other organisations."

Mark Staley, People Analytics Partner at Rolls-Royce


"In the beginning of an important growth phase, we defined a key role in our company. We understand that choosing the right person would be absolutely essential. We therefore chose to use headhunting to ensure the right person quickly.
Eiric led us structured and targeted through his methods and processes. He appears to be credible and accurate, and that he is tactically smart in the selection process. I can strongly recommend Eiric for demanding recruitment assignments, and we are very pleased with the results so far."

Oddbjørn Hatløy, Managing Director at Norwegian Rooms AS