Vi jakter deg som brenner for å skape gode kundeopplevelser og som bidrar til at Handelsbanken Ålesund når nye høyder. 

Vi søker etter deg som er initiativrik, utadrettet og offensiv bedriftsrådgiver som vil bidra til at kontoret når sine målsettinger om videre vekst. Du har noen års erfaring som bedriftsrådgiver og bruker kompetansen og erfaringen din til å skape tillit, bygge relasjoner, og ikke minst gi gode råd, slik at de beste kundene velger oss som sin prefererte leverandør av finansielle tjenester.

Stillingen innebærer ansvar for egen variert portefølje av bedriftskunder samt deltakelse i kundeteam. Det er videre forventet at du skal bidra til å etablere nye kunderelasjoner med solide bedriftskunder. Vi søker en offensiv medarbeider som har erfaring med rådgivning, behovsavdekking og som er genuint opptatt av å gi en best mulig kundeservice. 

Kontoret ble etablert i 2002 og består i dag av 9 medarbeidere, fordelt med 5 på privatmarked og 3 på bedriftsmarked i tillegg til banksjef. Vi har stort fokus på å utvikle oss som fremtidens bankrådgivere. Vi holder til i nyoppussede lokaler midt i Ålesund sentrum og er lokalisert i et spennende markedsområde med mange solide kunder og stort potensiale for videre vekst.

Vi søker deg som liker å gjøre forretninger, noe som innebærer å være proaktiv mot eksisterende og nye kunder for å tilby hele bankens breddesortiment. Du er en god diskusjonspartner, er strukturert, har høy arbeidskapasitet og liker å ta egne initiativ. 

Stillingen gir gode muligheter for forretningsmessig utvikling med nye og eksisterende kunder samt personlig utvikling som rådgiver. Kontoret har fokus på å utvikle kompetansen hos våre medarbeidere for å jobbe best mulig på hele bredden i et kundeforhold. Et godt utført arbeid i denne stillingen gir en solid plattform for videre karriere i banken.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Du har relevant utdannelse innen økonomi/revisjon på høyskole-/universitetsnivå
  • Du har god kredittforståelse og erfaring med helhetlig rådgivning mot bedriftsmarkedet
  • Du har AFR
  • Du er resultatorientert og trives med å gjøre gode forretninger
  • Du er strukturert og nøyaktig med sans for detaljer, men evner også å se de store linjene.
  • Du er positiv og utadvendt og har masse energi du kan bruke på å gjøre kundene fornøyd og Handelsbanken enda bedre

 

Vi tilbyr deg en stilling med stort handlingsrom der du vil få varierte arbeidsdager i en solid bank med finansielle muskler og tilgang på et internasjonalt finansmiljø. Du vil bli en del av et faglig sterkt miljø og noen av Norges aller mest fornøyde kunder. Lokalt har vi vekstambisjoner som du blir en sentral del av.

Du vil mulighet til å påvirke i en flat og desentral organisasjon med store lokale fullmakter og handlingsrom til å utforme din rolle som bedriftsrådgiver. Gode muligheter for personlig- og faglig utvikling for deg med ambisjoner.

Et positivt, uformelt og godt arbeidsmiljø med konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Om arbeidsgiveren

Handelsbanken i Norge er en del av Svenska Handelsbanken AB (publ.) som ble etablert i 1871. I Norge er Handelsbanken representert i hele landet med 42 kontorer og rundt 800 ansatte og er en av landets ledende banker både i privat- og bedriftsmarkedet.

Siden begynnelsen av 1970-tallet har Handelsbankens organisasjon vært desentralisert og driften er alltid basert på kundens behov; alle forretningsavgjørelser som gjelder individuelle kunders forhold til banken tas nær kunden. Handelsbanken har mer fornøyde kunder enn sammenlignbare banker og er en av de mest kostnadseffektive børsnoterte bankene i Europa.

Bli bedre kjent med Handelsbanken: https://www.handelsbanken.no/no/om-oss

Har du spørsmål om stillingen, vennligst kontakt vår samarbeidspartner innen rekruttering, Headhunter Frode Siem hos Sperre Rekruttering på telefon 98216262 eller e-post: frode@sperrerekruttering.no

Ønsker du å søke på stillingen, kan du enkelt gjøre det ved å laste opp dine dokumenter HER.