Handelsbanken tilbyr banktjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. Vi har en sterkt desentralisert arbeidsform, som innebærer at det enkelte bankkontor har totalansvar for alle kunder innen sitt geografiske markedsområde. Vi tar utgangspunkt i den enkelte kundes situasjon og behov, og utarbeider individuelt tilpassede løsninger. Vi tror det bidrar til at vi har fornøyde kunder, ifølge EPSI og Norsk kundebarometer. I Norge har vi 45 bankkontor, og teller cirka 850 av konsernets 12 000 medarbeidere. Handelsbanken ble grunnlagt i 1871 og er det eldste selskapet notert på Stockholmsbørsen.

Vår bank er en nær lokalbank med personlige relasjoner og ubyråkratiske prosesser. Banken vår er også en stor internasjonal bank med spesialister og finanselle muskler. 750 ansatte og 45 kontorer i Norge, 700 og økende og 12.000 ansatte globalt. Global Finance kåret Handelsbanken til å være blant de 10 mest solide i verden og best rated i Europa. 
Vi ser på oss selv som en uformell bank med flat organisasjon og meget fornøyde kunder. I 2019 ble banken kåret til banken med mest fornøyde kunder og 2. plass av våre bedriftskunder.

Til vårt kontor i Molde søker vi en Bedriftsrådgiver som vil være med å utvikle kontoret videre.


Kontoret ble etablert i 2007 og vil bestå av 6 medarbeidere, fordelt med 2 på privatmarked og 2 på bedriftsmarked i tillegg til Banksjef og Assisterende banksjef. Vi har stort fokus på å utvikle oss som fremtidens bankrådgivere. Vi holder til i lokaler midt i Molde og er lokalisert i et spennende markedsområde med mange solide kunder og stort potensiale for videre vekst.

Vi søker etter deg som er initiativrik, utadrettet og offensiv bedriftsrådgiver som vil bidra til at kontoret når sine målsettinger om videre vekst. Du har noen års erfaring som bedriftsrådgiver og bruker kompetansen og erfaringen din til å skape tillit, bygge relasjoner, og ikke minst gi gode råd, slik at de beste kundene velger oss som sin prefererte leverandør av finansielle tjenester. Du liker å gjøre forretninger, noe som innebærer å være proaktiv mot eksisterende og nye kunder for å tilby hele bankens breddesortiment. Du er en god diskusjonspartner, er strukturert, har høy arbeidskapasitet og liker å ta egne initiativ.

Stillingen innebærer ansvar for egen portefølje av både store, mellomstore og små bedrifter samt deltakelse i kundeteam. Det er videre forventet at du skal bidra til å etablere nye kunderelasjoner med solide bedriftskunder. Vi søker en offensiv medarbeider som har erfaring med rådgivning, behovsavdekking og som er genuint opptatt av høy grad av kundeservice.  

Stillingen gir gode muligheter for forretningsmessig utvikling med nye og eksisterende kunder samt personlig utvikling som rådgiver. Kontoret har fokus på å utvikle kompetansen hos våre medarbeidere for å jobbe best mulig på hele bredden i et kundeforhold. Et godt utført arbeid i denne stillingen gir en solid plattform for videre karriere i banken.


Andre kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Du har relevant utdannelse innen økonomi/revisjon på høyskole-/universitetsnivå
 • Du har god kredittforståelse og erfaring med helhetlig rådgivning mot bedriftsmarkedet
 • Du har AFR og kredittsertifisering PM, eller ønsker å sertifisere deg så snart som mulig
 • Du er resultatorientert og trives med å gjøre nye gode forretninger
 • Du er strukturert og nøyaktig med sans for detaljer, men evner også å se de store linjene. 
 • Du er positiv og utadvendt og har masse positiv energi og brenner for å gjøre kundene fornøyd og Handelsbanken enda bedre

Vi tilbyr rette vedkommende: 

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Jobb i en av verdens mest solide banker med finansielle muskler med tilgang på et internasjonalt finansmiljø og spesialister
 • En utfordrende og spennende rolle i en bank med lokale vekstambisjoner
 • Mulighet til å påvirke i en flat og desentral organisasjon med store lokale fullmakter
 • Stort handlingsrom til å utforme din rolle som Bedriftsrådgiver
 • Gode muligheter for personlig- og faglig utvikling for deg med ambisjoner
 • Et positivt, uformelt og godt arbeidsmiljø

Søknad og CV kan lastes opp HER.

For ytterligere informasjon om stillingen. Vennligst kontakt vår samarbeidsparter innen headhunting, Eirik F. Sperre hos Sperre Rekruttering på telefon 92607988 eller mail eirik@sperrerekruttering.no.