Om arbeidsgiveren

XLENT Consulting Group ble etablert i 2005 og består i dag av rundt 550 ansatte i Norge og Sverige. I dag finner du oss i Oslo, Ålesund og på 16 lokasjoner i Sverige.

I samarbeid med våre kunder designer og utvikler vi neste generasjon digitale produkter og tjenester med et langsiktig fokus. Våre konsulenter har sterk forretnings- og teknologiforståelse og jobber i grensesnittet mellom mennesker, prosess og teknologi. Vi har lang erfaring fra prosjekt- og programledelse og smidige leveranser, kontinuerlige leveranser og produktutvikling. Vi fokuserer på solid og fleksibel arkitektur i de løsningene vi leverer, for å gi stabile og sikre løsninger med lang levetid. Vårt fokus på kvalitet skal kjennetegne våre leveranser.

Vi er opptatt av hele mennesket og er overbevist om at vi presterer best når vi har det bra og får tilstrekkelig med utfordringer. Vi er flinke til å støtte og bygge hverandre opp og utfordre hverandre faglig. Vi motiveres av å tenke nytt og utfordre standarden for hva som anses for å være godt levert. Vår visjon er å skape drømmearbeidsplassen ved å bygge selskapet på autonomi, nysgjerrighet og lidenskap.


XLENT konsernet er i sterk vekst, og etter at vi etablerte XLENT Cyber Security i Stockholm i 2021, etablerer vi nå også XLENT Cyber Security i Oslo. Cyber Security er en del av en større satsning på sikkerhet i XLENT sine kundeprosjekter. Vi skal i løpet av de nærmeste årene bygge opp en betydelig kompetanse innen sikkerhet både i Norge og Sverige, der medarbeiderne står i fokus og der deres potensial utnyttes til det fulle.

Vi er opptatt av hva som driver oss og er overbevist om at vi alle presterer best profesjonelt i et selskap med høy trivsel og spennende utfordringer. Vår visjon er å skape drømmearbeidsplassen ved å bygge selskapet på autonomi, nysgjerrighet og lidenskap. Dette skal du føre videre.

Vi ser etter deg som har god og relevant erfaring innenfor IT-sikkerhet, og som har et solid nettverk. Du kjenner byen og næringslivet godt, og er nå klar for å ta neste steg.

XLENT er et konsulentselskap som designer og utvikler digital produkter og tjenester i langsiktige partnerskap med våre kunder. Det vil derfor være en fordel om du har relevant erfaring fra bransjen – for eksempel som konsulent eller f.eks avdelingsleder. Vi stiller ikke krav om lang ledererfaring, men det viktigste er at du er dyktig med mennesker og evner å lede, motivere og utvikle andre. Du lar deg inspirere av å etablere noe nytt med et langsiktig målbilde, samtidig som du evner å jobbe operativt og kortsiktig.

Ansvar og oppgaver

Som CEO og partner i XLENT Cyber Security Oslo, vil du ha ansvaret for etableringen av selskapet. Du får personalansvar og overordnet ansvar for salg og selskapets økonomi. Du skal i tillegg være en pådriver for kvalitet og gode kundeopplevelser i leveransene.

I XLENT er vi alle konsulenter, og vi er derfor opptatt av at våre ledere gjennom praksis er tett på hverdagen til kolleger, kunder og markedet.


Kvalifikasjoner

Som person er du nysgjerrig og lidenskapelig opptatt av alt som er relatert til sikkerhet og teknologi. Du er fasinert av hva teknologi kan gjøre og ønsker å jobbe i en fartsfylt og resultatorientert kultur.

Du er en fagperson innen området IT-sikkerhet med erfaring fra en rekke større tekniske prosjekter med fokus på sikkerhet, cloud og arkitektur.

Du har kompetanse og god forståelse av sikkerhetsarkitektur (gjerne i Azure), sikkerhetsrammeverk, API/integrasjoner samt erfaring med Identity Access Management (IAM). Du har høyere utdanning på bachelor eller mastergrad nivå

 • Du har god kjennskap til prinsipper rundt motiverende lederskap med fokus på autonomi
 • Du har et sterkt ønske om å skape noe nytt
 • Du har en kommersiell driv med evne, vilje og kompetanse til å bygge forretning
 • Du er i tillegg en nettverksbygger som liker å være tett på kunder og partnere


Personlige egenskaper:

 • Personlig og faglig tillitsvekkende
 • Som person er du åpen, tydelig og motiverende
 • Du er strukturert samtidig som du er nysgjerrig og fremoverlent
 • Du har god teknisk forståelse
 • Beslutningsdyktig og med evne til å prioritere


Vi kan tilby:

 • En unik mulighet til å etablere et nytt selskap i Oslo med et meget solid konsern i ryggen
 • Mandat til å etablere egen organisasjon
 • Profesjonell backoffice funksjoner
 • Meget konkurransedyktige vilkår
 • Eget partnerprogram
 • 550 dyktige kolleger i Norge og Sverige 

 

Ønsker du en konfidensiell samtale? Ta kontakt med vår samarbeidspartner på headhunting hos Sperre Rekruttering, Eirik F. Sperre, mobil: 92607988 eller epost: eirik@sperrerekruttering.no

Søknad og CV kan du enkelt laste opp HER.