Sperre Rekruttering har siden 2009 levert spesialisttjenester innen headhunting og tyngre rekruttering. Våre skreddersydde tjenester har blitt levert til alt fra kommuner, små spisskompetanseselskaper til internasjonale konsern. Sperre Rekruttering arbeider i hele Norden med globale kandidater.

Vår styrke er å skape verdier igjennom mennesker. Sperre Rekruttering kjennetegnes av solid rekrutteringserfaring, effektiv research, høy faglig integritet og gode kvalitetssikrede systemer og prosesser.

Vårt mål alltid er å sette sammen riktige mennesker som sammen skal bygge felles verdier. Våre verktøy og fokus for å bidra til dette, opplever vi er unike og blir satt veldig stor pris på i næringslivet. Dette er det vi kaller «fremtidens rekruttering»

Vil du være med å skape verdier for lokalt og nasjonalt næringsliv?

Vi søker nå en ny partner, eller headhunter som gjerne har ambisjoner om å bli partner i løpet av noen år.
Du vil bistå selskaper med headhunting av ledere og spesialister i samarbeid med erfarne kollegaer. Du vil arbeide mot norske og nordiske kunder, med globale kandidater. I tillegg vil du få være med på en nysatsning vi kommer med om litt.

Vi ser etter deg som har solid fartstid fra B2B salg og en ledende eller rådgivende rolle i næringslivet. Viktigst av alt, du må ha en brennende interesse for mennesket og nysgjerrighet til hvordan variablene i oss fungerer. Vi skal sette sammen riktige mennesker til team som skal utgjøre en forskjell for våre kunder.

Vi ser etter deg som:

  • Er selvstendig og uredd, men full av ydmykhet
  • Har solid erfaring fra oppsøkende salg
  • Har gjerne erfaring fra rekruttering
  • Har et godt og relevant nettverk i næringslivet
  • God forretningsmessig forståelse så du raskt klarer å fange opp kundens behov
  • Er bevisst på hva gode verdier er for deg
  • Har godt humør og tar vare på andre 

Vi tilbyr:

Være en del av et miljø med solid erfaring fra næringslivet og med et nettverk som gjør ting mulig.

Vi ønsker du skal være med å utvikle Sperre Rekruttering, både innen headhunting og andre områder vi vil satse på. Du vil få god opplæring og oppfølging i hvordan vi driver vår business, da vi tror at dette sammen med den du er, blir magi.

Vårt gode miljø, med solid takhøyde, mye daglig humor og positiv energi, er noe vi verdsetter stort og ønsker ditt bidrag til.

Vi holder til sentralt i nyoppussede lokaler i Ålesund sentrum og har intervjulokaler rundt omkring i Norge.

Ønsker du en konfidensiell og uforpliktende samtale, ta kontakt med daglig leder Eirik F. Sperre på telefon 92607988 eller epost: eirik@sperrerekruttering.no.

Søknad og CV kan enkelt lastes opp HER.
Til informasjon så har vi nettopp tatt i bruk et nytt rekrutteringssystem og kjører nå en testperiode. Skulle noe derfor fremstå i den ene eller andre retningen. Hadde vi satt stor pris på en eventuell tilbakemelding i din innsendelse. På forhånd takk!