Om selskapet:

Sperre Rekruttering AS ble etablert i 2009 og arbeider i det Nordiske markedet innen alle bransjer.
Fokuset er headhunting av ledere og spesialister og selskapet er en av markedslederne i Møre og Romsdal innen dette området.

Kundegruppen strekker seg fra små spisskompetanseselskaper til større internasjonale konsern.


Vi opplever en kraftig økning i etterspørselen av våre tjenester, samtidig som vi ønsker å utvide tjenestetilbudet. Derfor ønsker vi nå en ny dyktig kollega med på laget.

Hos oss er alle partnere og du får ta del i både nye og eksisterende kunder og prosjekter.

Noen av dine arbeidsoppgaver vil være å bidra til videre etablering av Sperre Rekruttering i det Nordiske markedet. Selskapet vinner stadig markedsandeler grunnet vår kvalitet på våre leveranser, noe som igjen baserer seg fra et spesielt fokus vi har i våre prosesser og som gjør at vi skiller oss ut.

Vi ønsker oss nå en ny kollega som har solid erfaring fra ledende eller rådgivende stillinger i privat sektor og som kan dokumentere gode resultater. Du er både lærevillig, har stor arbeidskapasitet og en sterk gjennomføringsevne. Du motiveres av å skape egne resultater og sitte tett på selskaper og bransjer som skaper fremtiden.

Som vår nye kollega er det viktig at du har bakgrunn, dybde og bredde til å sette deg inn i våre kunders ulike behov og krav, ikke minst kandidatenes kompetanser og ønsker.
Vi ser etter en lagspiller, som liker å oppnå resultater sammen med andre, samtidig som du er raus, nysgjerrig, kvalitetsbevisst, ambisiøs og konkurranseorientert.

Arbeidsoppgaver

- innsalg av våre tjenester til nye kunder
- ansvarlig for rekrutteringsprosesser fra a-å
- ansvar for egen portefølje som du bygger / bygger videre på
- aktiv relasjonsbygging i markedet for å styrke Sperre Rekruttering AS sin posisjon i et Nordisk marked

Kvalifikasjoner

- erfaring fra rekrutteringsprosesser vil være en stor fordel
- sterk på salg og med gode resultater å vise til
- meget god fremstillingsevne i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
- høyere utdannelse, men relevant yrkeserfaring kan kompensere
- meget godt nettverk
- sterk relasjonsbygger
- analytisk

Vi tilbyr

Vi kan tilby deg en fleksibel og lærerik hverdag, tett på kunnskapsrike kandidater, næringslivet og spennende fremtidige satsningsområder. Stort fokus på solide rekrutteringsprosesser og gode relasjoner. Det er en variert og spennende hverdag med store muligheter for den rette person. I denne rollen vil du få ta del i veldig mye informasjon som ikke er offentlig.

Du vil få tilrettelagt nødvendig opplæring og vårt selskap har stort fokus på at den enkelte headhunter skal oppleve trygghet i de tjenester en skal fronte.

Sperre Rekruttering er kjent for sin kvalitet og har store planer fremover. Vi er meget profesjonell og tar oppdragene, kunden og ikke minst kandidaten på det største alvor.


Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Daglig leder på e-post: eirik@sperrerekruttering.no eller tlf: 92 60 79 88.

Søknad og CV kan enkelt lastes opp HER.