Om arbeidsgiver:

Brages Bilforretning AS er en av de største bilforhandlerne i Møre og Romsdal, takket være en solid økning i etterspørsel gjennom mange år. Vi har forhandlet Toyota siden 1980 og Lexus siden 2014. I vårt anlegg på Digerneset finner du en omfangsrik salgsavdeling, komplett delelager, mekanisk verksted og dekkhotell.

Brages visjon er å være distriktets fremste og mest respekterte leverandør av biler og servicetjenester.

Vi har i en årrekke vært blant de ledende i bransjen og vår visjon skal reflektere våre ambisjoner. Våre selskaper kjennetegnes ved å strebe etter kontinuerlig utvikling innen alle våre fagområder, til det beste for våre medarbeidere og våre kunder.

Vi skal være lærende organisasjoner som tilpasser seg et marked i utvikling. Våre verdier favner bredt og omfatter alle våre forretningsområder, både som bilforhandler, eiendomsutvikler og investeringsselskap.

Vi tror at fremtidens resultat vil bli en konsekvens av hvordan vi foredler våre verdier og at vi er drivere av en kontinuerlig utvikling i alt vi gjør.

Vi satser og søker derfor ny KAM til verdens største bilprodusent!

Vi skal styrke vårt Toyota salgs team. Hovedoppgaven er salg av nye og brukte kvalitetsbiler fra Toyota, og andre relevante produkter vi tilbyr, samtidig som du leverer kundebehandling fra øverste hylle. Stillingen inngår i vårt salgsteam på Toyota og du får en allsidig, hyggelig og hektisk arbeidsdag der du får jobbe med produkter fra verdens største bilprodusent.

Vi søker deg som har gode evner til å jobbe systematisk og med stor innsats, samtidig som du har et brennende ønske om å lære mer og utvikle deg. Du bør også kunne sette deg høye mål og jobbe målrettet for å nå disse.

Interesse og erfaring fra bilbransjen er en fordel, men ikke noe krav. Du må derimot være utadvendt, ha godt humør, og ikke være redd for å ta i et tak. Det er også viktig at du har evne å skape tillit og gode relasjoner til våre kunder og dine kolleger.

Hovedansvarsområder:

I rollen som KAM må du kunne jobbe selvstendig og i henhold til våre salgsprosesser, fra første kontakt med kunden til bilen er levert. Salgsoppgavene er primært knyttet til salg av nye og brukte Toyota biler, samt formidling av finansiering og forsikring. Du vil jobbe med en etablert portefølje av fornøyde kunder, samtidig som du skal jobbe proaktivt og oppsøkende mot nye kunder. Vårt mål skal være å bygge langsiktige og gode kunderelasjoner.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi trenger deg som har et fokus på enestående service og virkelig anerkjenner "Kunden først". Du må kunne planlegge selvstendig og gjennomføre egne arbeidsoppgaver på veien mot å nå dine målsetninger. Erfaring fra salg og kundebehandling vektlegges. Du må videre ha stor evne til å jobbe strukturert og like å jobbe både alene og i team med andre, med stor stå-på-vilje for å nå dine og våre mål.

Hvis du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen er Brages Bilforretning og Toyota stedet for deg. Vi tilbyr gode betingelser og pensjonsordninger, samt en trygg og utviklende jobb i et svært godt arbeidsmiljø.

Søknader vil bli vurdert fortløpende og søknader blir behandlet konfidensielt. 
Har du spørsmål til stillingen, så kan du kontakte headhunter hos Sperre Rekruttering, Eirik F. Sperre på telefon 92607988 eller epost eirik@sperrerekruttering.no 

Søknad og CV kan enkelt og raskt lastes opp HER.