VestlandsHus AS er en av Norges eldste landsdekkende boligbyggerkjede med 45 års fartstid. Vi i VestlandsHus AS bygger kvalitetsboliger i tidsriktig design. Vårt formål er ikke bare å bygge boliger, vi ønsker å skape hjem for våre kunder, noe som gjenspeiler seg i vår visjon: "Endelig hjemme". 

Kjeden har hovedkontor i Ålesund hvor kjernevirksomheten er å tilrettelegge for at våre 50 forhandlere kan levere en positiv, sømløs og problemfri byggeprosess fra A til Å. Vi leverer arkitekttjenester, markeds- og merkevarearbeid, innkjøpsstøtte og annen konsulentbistand.  Vi ligger i år an til å selge rundt 750 boliger i kjeden fra 250 i 2017, en tredobling. Vi har ambisjoner om å vokse videre!

Vi har ambisjoner om å vokse videre, og trenger en offensiv konseptutvikler i en nyopprettet stilling med på laget. Vi kan også være åpen for ansettelser i andre byer enn Ålesund.
Stillingen vil sammen med daglig leder og markedssjef være ledergruppen i VestlandsHus. Hovedoppgaven til stillingen er å forbedre, videreutvikle og optimalisere kjedekonseptet for å gjøre hverdagen til våre forhandlere enklere, og skaffe merverdi til kjeden. Stillingen skal vedlikeholde og utvikle kjedekonseptet til VestlandsHus og tilhørende avtaler med leverandører og samarbeidspartnere.

Vi har en flat organisasjon med høy kompetanse, høy trivsel og vi ser på oss selv som uformelle, utadvendte og positive. Det er det vi ser etter i deg og. 

Ansvarsområder:

 • Forbedre, videreutvikle og optimalisere kjedekonseptet for å gjøre hverdagen til våre forhandlere enklere, og skaffe merverdi til kjeden. 
 • Være en aktiv pådriver for at VestlandsHus skal skille seg ut som kjede og overlever som selvstendig kjede i et sterkt konsoliderende marked 
 • Ansvar for gjennomføring og implementering av endringer i kjedekonseptet til kjeden
 • Ansvar for oppfølging av kjedens avtaler og inngåelse av nye 
 • Utvikle rekrutteringsmateriell og bistå regionssjefer med rekruttering og opplæring av nye forhandlere

Vi er mest opptatt av å finne riktig menneske til stillingen, men der er til fordel om du har:

 • Bakgrunn fra kjedevirksomhet – men ikke nødvendigvis fra boligbransjen
 • Jobbet med endringsprosesser og kan vise til gode resultater
 • God digital kompetanse og forståelse av teknologi og IT
 • Du har god forretningsforståelse og er markedsorientert med god innsikt i makro- og mikroøkonomi
 • Gode prosjektlederegenskaper 
 • Du er en problemløser og med gode gjennomføringsevner
 • Sist, men ikke minst, du er kreativ og evner godt å se nye muligheter for tjenester, funksjoner og produkter

Du får stor frihet til å styre din egen hverdag. Sammen med dyktige kolleger over hele landet, tilbyr vi deg en spennende stilling, et godt arbeidsmiljø og gode betingelser.

Alle søknader og kontakt behandles konfidensielt. 

Søknad og CV kan lastes opp HER.

Ved spørsmål, ta kontakt med vår samarbeidspartner innen Headhunting hos Sperre Rekruttering, Eirik F. Sperre – telefon 92607988 eller på e-post eirik@sperrerekruttering.no