Det skal rekrutteres ny konsernsjef i VH Gruppen AS. Konsernsjef innehar også stillingen som administrerende direktør i Vestlandshus AS.

VestlandsHus ble etablert i 1974. Frem til 2021 bestod VestlandsHus av to selskaper; VestlandsHus AS (VH) og VestlandsHus arkitekter AS (VHA). VH Gruppen ble etablert ved en konserndannelse som ble gjennomført i 2021, der VHG ble morselskap i et konsern med tre datterselskaper; kjedekontoret VestlandsHus AS, VestlandsHus Arkitekter AS og eiendomsselskapet Lerstadveien 517 AS. VH-gruppen har 19 ansatte, hvorav 8 er ansatt i VestlandsHus AS og 11 i VestlandsHus arkitekter AS.

VestlandsHus har etablert en sterk merkevare, basert på tidsriktig arkitektur, opplevd skreddersøm, og god kundeopplevelse gjennom hele kundereisen. Kjeden jobber etter visjonen «Endelig hjemme». VestlandsHus var i 2022 Norges 7. største boligbygger, målt i antall igangsatte boliger. Selskapet har i dag 59 forhandlere fordelt over store deler av Norge, og er i meget god vekst. VHG og underliggende selskaper har som primært formål å skape konkurransekraft for sine forhandlere som i 2021 stod for en samlet omsetning på over 2 MRD. VH Gruppen hadde i 2021 en samlet omsetning på nærmere 40 MNOK og et resultat etter skatt på over 4 MNOK.

VH Gruppen har sterke vekstambisjoner og en ambisjon om at VestlandsHus skal bli blant de største boligbyggere i landet og med en betydelig økning i antall forhandlere. For å understøtte denne vekstambisjonen ligger det også betydelige ambisjoner for strategisk forretningsutvikling i VHG.

Til å være totalansvarlig for VH Gruppen og lede konsernet i denne spennende vekstfasen søkes det etter ny konsernsjef. Vi søker etter en vekst - og utviklingsorientert konsernsjef med en klar bygg faglig, relasjonsorientert og jordnær lederprofil. Vi ser etter en tydelig og trygg konsernsjef som er en lagspiller og som evner å utvikle arbeidsmiljø og bygge gode og kompletterende lederteam.

Konsernsjefen må ha relevant utdanning og være strukturert og analytisk, men lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Konsernsjefen må ha solid ledererfaring, fortrinnsvis fra entreprenør- og byggebransjen. Konsernsjefen må ha erfaring fra aksjeselskapsledelse og komplekse kunde- og leverandørforhold.  Erfaring fra konsernstrukturer er en fordel.

Arbeidssted er Ålesund, der VH Gruppens ansatte arbeider og selskapets hovedkontor er lokalisert. Konsernsjefen tilbys konkurransedyktige vilkår for sammenlignbare stillinger i næringen og i lokalmarkedet.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Eirik Sperre, Sperre Rekruttering på tlf. 926 07 988, eller epost: eirik@sperrerekruttering.no.

Søknad og CV kan enkelt lastes opp HER.