Vi jakter deg som brenner for å skape gode kundeopplevelser og som bidrar til at Handelsbanken Ålesund når nye høyder.

 

Handelsbanken er en solid bank i vekst og vi ønsker å styrke vår posisjon i privatmarkedet.  Vi søker derfor en erfaren, initiativrik og løsningsorientert privatrådgiver som vil bidra til å utvikle Handelsbanken videre. Du er proaktiv, har forretningsteft og motiveres av forventningen om å være i front og etablere nye kunderelasjoner. 

Hos Handelsbanken er kunden alltid i sentrum, derfor gir vi deg som rådgiver frihet og ansvar til å handle ut fra hva som er best for våre kunder. Vi tror at dedikerte og dyktige lokale rådgivere med egne beslutningsfullmakter støttet av et team med spesialister vil bidra til å skape Norges beste bankopplevelse. Målet om fornøyde kunder ligger i ryggmargen vår og personlig rådgivning og service kombinert med nærhet og gode digitale løsninger gjør at vi ligger i toppen på kundetilfredshet i Norge. Med vekstambisjoner og stort handlingsrom, vil du som Privatrådgiver hos Handelsbanken i Ålesund ha en god plattform for faglig og personlig utvikling.

Med på kjøpet får du et kompetanserikt og godt arbeidsmiljø.

 

Rådgiver privatmarked 

I rollen som privatrådgiver vil du få et stort ansvar og en spennende arbeidshverdag. Du vil få ansvar for å bygge og videreutvikle din egen kundeportefølje gjennom å bruke din kompetanse og erfaring til å skape tillit og utvikle sterke relasjoner til både eksisterende og nye kunder.

 

Arbeidsoppgaver: 

  • Helhetlig privatøkonomisk rådgivning, herunder dagligbank, sparing, plassering, kreditt og personforsikring.
  • Avdekke kundens behov og legge frem løsningsforslag
  • Strukturert prospektering og proaktivt salgsarbeid mot privatkunder
  • Bidra til utvikling av bankens privatprodukter og kundekonsepter
  • Mulighet for å arbeide som Private Banking/plasseringsrådgiver for rette vedkommende.

  

Hvem ser vi etter? 

Vi tror du er en positiv og uredd person som får energi av å bygge nære relasjoner til både nye og eksisterende kunder. Du har interesse for personlig økonomi og evner å identifisere kundens ønsker og behov og drives av å finne de beste løsningene for kundene våre. Du er vant til å håndtere flere oppgaver og forholde deg til tidsfrister, og du har en nøyaktig og strukturert arbeidsform som bidrar til at du lykkes i en hektisk hverdag. Videre ønsker vi at du har:

  • Høyere økonomisk utdanning - minimum Bachelornivå. Betydelig relevant arbeidserfaring kan også vurderes.
  • Erfaring fra lignende stilling.
  • Autorisert Finansiell Rådgiver.
  • Autorisasjon i Personforsikring og Kreditt PM. 


Vi tilbyr deg en stilling med stort handlingsrom der du vil få varierte arbeidsdager i en solid bank med et faglig sterkt miljø og noen av Norges aller mest fornøyde kunder. Hos oss vil du få både personlig og faglig utvikling og gode kolleger som støtter og heier på deg. Vi holder til i nyoppussede og tiltalende lokaler midt i Ålesund sentrum. Hos oss vil du også få konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Om arbeidsgiveren

Handelsbanken i Norge er en del av Svenska Handelsbanken AB (publ.) som ble etablert i 1871. I Norge er Handelsbanken representert i hele landet med 42 kontorer og rundt 800 ansatte og er en av landets ledende banker både i privat- og bedriftsmarkedet.

Siden begynnelsen av 1970-tallet har Handelsbankens organisasjon vært desentralisert og driften er alltid basert på kundens behov; alle forretningsavgjørelser som gjelder individuelle kunders forhold til banken tas nær kunden. Handelsbanken har mer fornøyde kunder enn sammenlignbare banker og er en av de mest

kostnadseffektive børsnoterte bankene i Europa.

Bli bedre kjent med Handelsbanken: https://www.handelsbanken.no/no/om-oss

For spørsmål om stillingen, vennligst kontakt vår samarbeidspartner innen rekruttering, Headhunter Frode Siem hos Sperre Rekruttering på telefon 98216262 eller e-post: frode@sperrerekruttering.no

Ønsker du å søke på stillingen, kan du enkelt gjøre det ved å laste opp dine dokumenter HER.