Systemutvikler

XLENT Oslo ser etter flere systemutviklere som elsker faget og som har ambisjoner om å utvikle seg videre. Vi ser etter deg som er nysgjerrig og oppdatert på ny teknologi, som kommuniserer godt med andre og liker å jobbe prosjektbasert og i smidige team. Du er opptatt av kvalitet og «best practice», og motiveres av ansvar, autonomi og ikke minst det å skape nye innovative digitale løsninger sammen med andre. 

For oss er det et stort pluss dersom du har høyere teknisk utdannelse og at du er strukturert og nysgjerrig. Erfaring fra f.eks C#, .NET Core og Azure er midt i blinken! 

Vi tilbyr:

  • Fast stilling i et selskap med et inspirerende seniormiljø
  • Utfordrende og varierte oppgaver for interessante kunder
  • Faglig utvikling, kurs og sertifiseringer
  • Partnermodell som innebærer eierskap i selskapet, i tillegg til gode lønns- og forsikringsvilkår
  • Hybridkontor - fleksibilitet og mulighet til å styre egen arbeidshverdag og lokasjon
  • En unik mulighet til å være med å bygge din drømmearbeidsplass 
  • Din egen mentor som vil følge deg opp i prosjekt 

Som systemutvikler i XLENT blir du involvert i alle steg i utviklingsprosessen. Dette innebærer å designe og utvikle nye brukervennlige løsninger, utvikling av systemer fra scratch og integrere ny funksjonalitet i eksisterende løsninger.

Vår jobb er å sørge for at du trives! Derfor lover vi deg sterk faglig utvikling, de beste folkene rundt deg og spennende, samfunnsnyttige prosjekter å jobbe på, basert på fremtidsrettet teknologi. I tillegg lover vi at du får tid til å utvikle deg videre gjennom fagdager, konferanser og kurs, i et supert og inkluderende arbeidsmiljø hvor vi har fokus på kompetansedeling og å lære med og av hverandre.

Vi tilbyr en kultur som er preget av stor takhøyde, åpenhet, humor, ambisjoner, nysgjerrighet og et ønske om å utgjøre en forskjell. Det beste med å jobbe i XLENT er menneskene, fleksibiliteten og den gode stemningen. Engasjementet, trivselen og utviklingen til våre ansatte er det som skiller oss fra andre. Er du klar til å bli XLENT?

Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med vår kontaktperson hos Sperre Rekruttering, Eirik F. Sperre på mobil 92607988 eller epost: eirik@sperrerekruttering.no.

For opplastning av søknad og cv, trykk HER.