Gjennom et bredt globalt nettverk, gode og sertifiserte analyser og riktige søk, sporer vi opp både nordiske og lokale toppkandidater til din virksomhet. Vi etablerer et totalt overblikk over markedet, med eller uten oppdragsgivers “profilering”, der vi kan nå direkte ut til de rette kandidatene.

På denne måten når vi ut til flere kandidater enn ved kun annonsering, der det er mer tilfeldig hvem som leser annonsen. I tillegg vil man på sikt spare penger både på kostnader og prosesstid. For oss er det naturlig at alle prosesser er transparente overfor virksomheten vi representerer, og oppdragsgiver sitter med den endelige beslutning. Din virksomhet kan også regne med hundre prosent konfidensialitet og kvalitet gjennom hele prosessen, noe vi understreker ved vår rekrutteringsgaranti.  

Med en teknologisk utvikling som raser av gårde, er det også nødvendig å alltid ha framtiden i bakhodet. Slik jobber vi som headhuntere eller som noen ønsker å kalle oss, hodejegere.

Gi stjernekandidaten bedre tid med en samarbeidsavtale Vi har lang erfaring og kompetanse til å bistå med viktige framtidige beslutninger og peke ut områder der du kan sikre deg kompetanser som kanskje ikke er nødvendig i dag, men som kan komme til å bli det. Ved hjelp av en samarbeidsavtale søker vi for din organisasjons fremtidige mulige behov og gir stjernekandidaten bedre tid med å avklare sin egen situasjon, både privat- og yrkesmessig. En toppkandidat som ikke tidligere har vurdert jobbytte, trenger tid, og kan ofte falle ifra ved vanlige prosesser. I en samarbeidsavtale sparer du som kunde en mengde prosesstid i oppsigelsestid. Kandidaten er ofte klar når du er klar til å ansette. Viktigst, vi har tid til å bearbeide de beste kandidatene i markedet.

Ta gjerne kontakt med oss og avtal en uforpliktende samtale. Jo mer vi vet om deres virksomhet, jo dyktigere og mer relevante kandidater kan vi finne. Med tilstedeværelse over hele Norden, et globalt nettverk og gode lokale kontakter, finner vi den helt rette kandidaten til akkurat din virksomhet.